Genealogie Schenk & Pruijt/Preuijt
   


  Handtekening Joseph Schenck onder huwelijksakte (1815)

Welkom!

op de genealogie-website van Roy Schenk & Bea Pruijt met stambomen van de families Schenk, Frankruijter, Oepts, Garrelds resp. Pruijt/Preuijt, Berends, Zaal en De Bruijn. Daarnaast ruime aandacht voor Dul, Klein, Wielinga (soms Wielenga), Vorderhake, Wapens en Pront. Klik rechts bij "Speciale Artikelen" op het onderwerp De Families voor nadere informatie.

Wij stellen het op prijs iets van u te horen. Wanneer u correcties of aanvullingen heeft, het liefst per e-mail. Vanaf elke individuele of familie-pagina, bestaat de mogelijkheid te mailen (tabblad "Suggestie/Opmerking") zodat wij meteen weten om wie het precies gaat. Gaat het niet vanaf een specifieke pagina, gebruik dan de contactmogelijkheid elders op deze pagina.
Bedenk wel dat niet alle aanvullende informatie noodzakelijkerwijs "past". Het bijhouden van een genealogische verzameling kent helaas zijn beperkingen.

Waarom registreren en aanmelden?

Informatie van "levende" personen wordt niet getoond als u niet ingelogd bent. Dat heeft te maken met de bescherming van de privacy van die personen. ("Levend" is overigens iedereen waar geen overlijdensdatum van bekend is en die de leeftijd van 100 nog niet heeft bereikt.)

Bent u (of kent u) een Pruijt, Pruyt of Preuyt?
We zouden graag in contact komen met mensen die die naam dragen en/of hun kinderen. Dit vanwege plannen voor de uitgave van een boek over de genealogie van de „Pruiten” (hoe dan ook gespeld). Daarvoor zijn met name recente (genealogische) gegevens nodig en bestaat er een grote behoefte aan foto‘s en andere documenten die betrekking hebben op de familienaam. Ook familieverhalen en –anekdotes zijn uitermate welkom.
Zou u contact met ons kunnen opnemen m.b.v. het (contact) formulier elders op deze pagina? Alvast onze hartelijke dank.


Speciale artikelen

feature 1 De Families. Kort overzicht van de families of familietakken die onderzocht worden.

feature 2 Een korte gids. Een gids om snel met deze site om te kunnen gaan en er veel uit te halen

feature 3 Huisregels. De gehanteerde regels met betrekking tot plaatsnamen etc. Hier zijn ze.

feature 4 COPYRIGHT, VRIJWARING ... Tsja, deze pagina is helaas onontkoombaar. Toch maar lezen!

 
Contact

email imageAls u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.willekeurige foto